Home > E-shop

titel icoon E-shop

Natuurhulpcentrum, een huis voor wilde dieren

Het Natuurhulpcentrum is een professioneel opvangcentrum voor zieke, gewonde of hulpbehoevende wilde dieren. Mensen die al van ons gehoord hebben, kennen ons meestal via een van onze reddingsacties.

 

Maar het Natuurhulpcentrum staat voor veel meer dan dat alleen. Dag in dag uit trachten wij niet alleen wilde dieren te helpen, maar we proberen ook mensen milieubewuster te maken via educatie en acties ten voordele van de natuur.

 

Het Natuurhulpcentrum vandaag is uitgegroeid tot het grootste en meest professionele opvangcentrum voor zieke en gewonde wilde dieren in de Euregio en telt intussen meer dan 17.000 leden.

Dit boek schetst een beeld van de geschiedenis en het dagelijks reilen en zeilen van het Natuurhulpcentrum. Aan de hand van verhalen van medewerkers en vrijwilligers én vooral ook met heel veel foto's van de hoofdrolspelers in dit hele verhaal: de dieren die werden opgevangen en verzorgd.

 

Om te bestellen, schrijf je € 17* over op rekening BE79 2350 4072 2733 (BIC: GEBA BE BB) met vermelding "Natuurhulpcentrum, een huis voor wilde dieren".
(* Dit is de prijs: € 10.00 + de verzendkosten: € 7.000)