Home > E-shop

titel icoon E-shop

Hoogspanningstoestel 8Plus-Minus (met luidspreker)

Dit is een toestel dat speciaal gemaakt is voor het verdrijven van marters uit alle voertuigen, zowel bij oudere als bij de allernieuwste wagens. Een uniek toestel op de markt!

 

Dit is een toestel dat een ultrasoon geluid produceert, maar ook nog eens bij aanraking door een marter een stroomstoot geeft, dit door middel van 6 plaatjes gemonteerd in het motorcompartiment van uw wagen. Dit toestel werkt volledig onafhankelijk van het electronica systeem van uw wagen door middel van 2 knoopscel 3 volt batterijen. Ideaal dus ook voor de moderne wagen die vol electronica zit waar het elektrisch systeem van uw wagen enkel nog door uw garage kan geraadpleegd of aangepast worden.

 

Technische gegevens:

- Werkt minimaal 18 maanden met 2 knoopscel 3 volt batterijen

- Stroomverbruik: ongeveer 0,4mA

- 6 plus-min pool inox contactplaatjes

- 2 piëzo-elektrische luidsprekers van hoge kwaliteit

- Toestel produceert geluid d.m.v. hoek van 170º

- Volledig onafhankelijk van het electronica systeem

- Stofvrij en 100% waterdicht, IP65

- CE-markering

- 24 maanden garantie

 

Een hoogspanningstoestel 8Plus-Minus kost 175 euro indien het afgehaald wordt in de Natuurhulpcentrum-winkel. Opsturen gaat ook, dan komt er 7 euro aan verzendingskosten bij, dus in totaal 182 euro.

 

Indien gewenst kan onze autotechnieker dit toestel ook inbouwen in uw wagen. Meerprijs hiervoor is 65 euro, incl. cleaning van het motorcompartiment a.d.h.v. de reinigingsspray.

Om te bestellen, schrijf je € 182* over op rekening BE79 2350 4072 2733 (BIC: GEBA BE BB) met vermelding "Hoogspanningstoestel 8Plus-Minus (met luidspreker)".
(* Dit is de prijs: € 175.00 + de verzendkosten: € 7.000)