Home > E-shop

titel icoon E-shop

Reinigingsspray

Dit is een mousse speciaal ontwikkeld voor het reinigen van ruimte of plaats waar de marter heeft gezeten. Dit product dient als voorbehandeling voor elk ander anti-marter product dat zich in ons assortiment bevindt.

Het laat toe de geur die een marter achter laat te "neutraliseren" en hierdoor geen andere marters aantrekt die elkaars gebied willen innemen.

 

Voor gebruik moet de bus helemaal leeg gespoten worden op het motorcompartiment en in de wielkasten, nadien voorzichtig afspoelen met water, niet met hogedruk.

 

Voor gebruik op zolder de uitwerpselen verwijderen en nadien de mousse op de "latrine" plekken spuiten om de geur te neutraliseren. Verder de in- en uitgangen van de zolder verstuiven met de mousse.

 

Kenmerken:

- Goede hechting door doeltreffend schuim

- Niet nodig hogedruk te gebruiken

- Makkelijk aan te brengen

- Zonder risico voor de rubber, lak en kunststof van uw wagen

- 300 ml

 

Een reinigingsspray kost 10 euro indien het afgehaald wordt in de Natuurhulpcentrum-winkel. Opsturen gaat ook, dan komt er 7 euro aan verzendingskosten bij, dus in totaal 17 euro.

Om te bestellen, schrijf je € 17* over op rekening BE79 2350 4072 2733 (BIC: GEBA BE BB) met vermelding "Reinigingsspray".
(* Dit is de prijs: € 10.00 + de verzendkosten: € 7.000)