Home > E-shop

titel icoon E-shop

Marter Fence

PROBLEEMSTELLING:

In sommige gevallen is het heel erg moeilijk om producten op basis van geur of ultrasoon geluid op de plek te krijgen waar de marter zich bevindt. Ook bijvoorbeeld bij rieten daken of daken met golfplaten kan het bijzonder moeilijk zijn om alle toegangswegen dicht te krijgen.

 

OPLOSSING:

Voor dergelijke moeilijke situaties bestaat gelukkig nog een ultieme oplossing: het Marter Fence.

 

Dit systeem voorkomt dmv elektrische bedrading dat een marter nog toegang kan krijgen tot uw dak. Er wordt gebruik gemaakt van klemmen waardoor er twee schrikdraden over uw dakgoot gespannen kunnen worden. Een marter kan niet anders dan deze draden te kruisen wanneer hij op weg is naar uw zolder, en krijgt vervolgens een elektrische schok.

 

Bij het uitwerken van deze oplossing hebben wij een samenwerking aangegaan met de schrikdraadspecialisten van Gallagher en we gebruiken dan ook voornamelijk hun producten voor onze installaties.

 

De stroomklok werkt op gewone stroom (220V) en wordt in huis, in een stalling, onder een afdak of onder de kroonlijst gehangen. Dit toestel voorziet de bedrading op uw dakgoot van 7500V. Het stroomverbruik van een dergelijke stroomklok is echter verwaarloosbaar.

 

Voor info: info@natuurhulpcentrum.be of 089/854906

Prijs op aanvraag