Home > E-shop

titel icoon E-shop

Insectenhotel Small

Dit insectenhotel biedt onderdak aan vlinders, lieveheersbeestjes, solitaire bijen en sluipwespen. Insecten houden van kleine spleetjes en kieren in de tuin, de muren, opgestapeld hout, enz. De diertjes gaan dan ook naarstig op zoek naar deze plekjes om te kunnen overleven.

 

De wespen en bijen die door deze kast worden aangetrokken leven niet in kolonies en zullen dus zelden of nooit steken. Bovendien zijn ze bijzonder nuttig voor de bestuiving van uw tuinplanten. Het lieveheersbeestje kent iedereen als de natuurlijke vijand van bladluizen en zal dus je tuin mee helpen ontdoen van die parasieten. Reden genoeg dus om zoveel mogelijk “nuttige” insecten in je tuin te lokken en te houden.

 

Hang het insectenhotel op een zonnige plek, goed beschermd tegen regen en wind en indien mogelijk in de buurt van een bloemrijke struik.

 

OPGELET: NESTKASTEN WORDEN NIET MET DE POST VERSTUURD, EN KUNNEN ENKEL AFGEHAALD WORDEN IN ONZE NATUURHULPCENTRUM-WINKEL (DAGELIJKS GEOPEND VAN 9u-18u)

Om te bestellen, schrijf je € 12* over op rekening BE79 2350 4072 2733 (BIC: GEBA BE BB) met vermelding "Insectenhotel Small".
(* Dit is de prijs: € 12.00 + de verzendkosten: € 0.000)