Home > Acties & Events > Agenda Grote Lindezaal

Agenda Grote Lindezaal

Zoals jullie allemaal weten heeft het Natuurhulpcentrum in 2005 een vleugel bijgebouwd. Op de eerste verdieping is er een ruime vergader- en tentoonstellingsruimte voorzien met de nodige multimedia-aansluitingen, onze Grote Lindezaal. Geregeld organiseren we lezingen met interessante sprekers en onderwerpen. Ook andere leuke activiteiten zullen onze Lindezaal leven inblazen. U bent steeds van harte welkom!

Indien U zelf onze zaal wilt huren voor een spreekavond of cursus kan U ons altijd contacteren op het nummer 089/854906.

 

 

28/04/2018

 

Fotografieworkshop

 

Wanneer? Zaterdag 28 april van 10u t.e.m. 15u.

Waar? Natuurhulpcentrum

 

Graag eens een workshop dieren fotograferen willen volgen? Dan is deze eenmalige cursus in samenwerking met Bartok en Canon een unieke kans! In de voormiddag krijg je wat theorie te verwerken, om dan in de namiddag even wat te proberen bij de dieren in de buitenverblijven. Uiteraard niet in de kooien.


De prijs is 50 EUR. Inschrijven via info@natuurhulpcentrum.be of 089/854906

 

 

05/05/2018

 

Wolven infoavond

 

Wanneer? Zaterdag 5 mei om 20u.

Waar? Lindezaal Natuurhulpcentrum

 

Spreker Frederik Thoelen filmde de eerste wolf voor België en volgde voor TVL de voetsporen van wolvin Naya van haar thuisland Duitsland naar Limburg. Zijn de recente waarnemingen toevalligheden of is de wolf na een afwezigheid van ruim 100 jaar nu echt terug in onze streken.

 

De €5 inkom is volledig ten voordele van het Natuurhulpcentrum. Inschrijven via 089/854906.