Home > Nieuws

Onderdak gezocht...

06.01.2016

Het Natuurhulpcentrum biedt onderdak aan hulpbehoevende wilde dieren, maar deze keer zoeken we een ander soort onderdak.

Al vele jaren komen er vrijwilligers van over heel Europa ons een aantal maanden helpen tijdens de drukke periode. Om dit uitwisselingsproject in goede banen te leiden, werken we samen met AFS. Deze organisatie, actief in 60 landen, helpt jongeren en studenten met hun uitwisselingsprojecten.

 

Concreet zou de 26 jarige Spanjaard Juan heel graag enkele maanden in ons Natuurhulpcentrum komen werken, maar hij zoekt nog een gastgezin. Is de wereld altijd al je achtertuin geweest, maar houden een huis, je carrière of je kinderen je even in België? Haal dan de wereld in huis, en word gastgezin! AFS-gastgezinnen zijn wereldgezinnen. AFS ondersteunt je bij deze leerrijke ervaring. Want ook onze gastgezinnen worden via een parcours van reflectie en gesprek begeleid bij hun wereldreis in eigen land.

Heb je interesse om Juan van februari tot augustus onderdak te bieden? Neem dan contact op met AFS vlaanderen via www.afsvlaanderen.be/beleef of 015/795010.

 

Deel op Facebook