Home > Nieuws

Zorgouders gezocht!

26.01.2016

We lopen misschien een beetje vooruit op de feiten, maar hier in het Natuurhulpcentrum hebben we de eerste jonge haasjes en jonge duifjes al binnengekregen.

Een vroege voorbode van een drukke periode. Binnen dit en twee, drie maanden stromen de jonge weesdiertjes hier weer in grote getale binnen. Elk jaar is het een ware strijd om die massa's hongerige jongen op tijd te voederen en met de juiste zorg te omringen. En om ons daarbij te helpen rekenen we op een legertje vrijwilligers die gewapend met voederpincetjes, papflesjes en spenen in alle formaten klaar staan om in te springen.

 

En zoals elk jaar zijn we ook dit voorjaar weer op zoek naar geduldige, secure mensen die op regelmatige basis willen komen helpen. We rekenen op mensen die in de drukke periode minstens één avond of halve dag per week hier aanwezig kunnen zijn.

Minimumleeftijd om kennis te mogen maken met onze jonge merels, meesjes, zwaluwen, uilen, eekhoorntjes, konijntjes, haasjes, dassen, vosjes en wie weet wat nog meer is 18 jaar. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@natuurhulpcentrum.be en wij zorgen voor de opleiding!

Deel op Facebook