Home > Nieuws

Ambulance wordt dierenambulance

18.03.2016

Enkele weken geleden kregen we een telefoontje met heel leuk nieuws. De Balense ambulancedienst vzw ging haar werking stopzetten maar had nog een prima ambulance in aanbieding.

De VW ambulance was volledig uitgerust en had amper 50 000 km op de teller. Het bestuur van vzw Balense ambulancedienst had heel goed nieuws voor ons want er was beslist om de wagen te schenken aan het Natuurhulpcentrum. Uiteraard moest de ambulance wel omgebouwd worden tot dierenambulance en dat gebeurde afgelopen dagen.

 

De laadruimte van de ambulance werd aangepast aan onze eigen noden en natuurlijk werd ook de oorspronkelijke belettering verwijderd en vervangen door bestickering van het Natuurhulpcentrum. Ook de blauwe zwaailichten hebben plaatsgemaakt voor oranje signalisatie.

 

Uiteraard zijn we erg blij dat dit nieuwe voertuig ons wagenpark mag vervoegen. Deze wagen is vanwege zijn visibiliteit bijzonder geschikt voor interventies bij nacht langs de openbare weg, maar natuurlijk ook bruikbaar voor onze alledaagse werking.

Deel op Facebook