Home > Nieuws

Op bezoek bij oude bekenden...

16.05.2017

Een tweetal weken geleden konden we onze twee mannetjesleeuwen Nelson en Ciam naar Zuid-Afrika brengen! Hier kwamen we ook een aantal oude bekenden tegen ...

De afgelopen jaren hebben we met succes een aantal leeuwen naar het wildpark Shamwari in Zuid-Afrika kunnen brengen. Het onderstaande filmpje laat enkele van onze vorige bewoners zien in hun nieuwe thuis.

 

Sonja en Maggie zijn twee leeuwinnen die van een circus kwamen. Maggie had jammergenoeg een slechte staart. Haar staart was zodanig aangetast dat er besloten werd om hem te amputeren. Gelukkig ondervindt ze hier helemaal geen last van en woont ze sinds 2014 samen met Sonja, en een extra vriendje Jerry genaamd, onder de Zuid-Afrikaanse zon!

 

Ook Brutus kwam uit een circus. Hij kwam bij ons binnen als een heel jong welpje met een gebroken kaak en ontklauwde poten. Hij revalideerde bij ons en vond in 2010 een nieuwe thuis in het Drakenstein Lion Park in Zuid-Afrika.

 

Nog in datzelfde Drakenstein Lion Park zitten sinds 2008 Ringo, Simba en Goliath. De drie kwamen als jonge leeuwenwelpjes bij ons aan na geboren te zijn in een circus. Simba en Goliath wonen samen in hun verblijf, Ringo verblijft even verder met zijn vriendin Anita.

 

 

Deel op Facebook