Home > Nieuws

Gastgezinnen gezocht...

16.01.2018

Samen met AFS (Internationale vrijwilligersorganisatie) zijn we op zoek naar twee gastgezinnen. Lilla en Léa komen immers in ons centrum vrijwilligerswerk doen en zoeken een warm nest om te vertoeven...

Al vele jaren komen er vrijwilligers van over heel Europa ons een aantal maanden helpen tijdens de drukke periode. Om dit uitwisselingsproject in goede banen te leiden, werken we samen met AFS. Deze organisatie, actief in 60 landen, helpt jongeren en studenten met hun uitwisselingsprojecten. Lilla is 24 jaar en afkomstig uit Hongarije. Léa is 19 jaar en afkomstig uit Frankrijk.Beide gaan ze aan de slag in het Natuurhulpcentrum in Opglabbeek.


Iedereen kan AFS-gastgezin worden, ongeacht de samenstelling van het gezin. Ook alleenstaanden, holebi-koppels of mensen wier kinderen misschien al het huis uit zijn, kunnen perfect gastouder worden. Haal dan de wereld in huis en word gastgezin! AFS-gastgezinnen zijn wereldgezinnen. AFS ondersteunt je bij deze leerrijke ervaring.

 

Heb je interesse om een van deze dierenliefhebsters van maart tot augustus onderdak te bieden? Neem dan contact op met AFS vlaanderen via www.afsvlaanderen.be/beleef of 015/795010.

Deel op Facebook