Home > Nieuws

Heilig Hart College Maasmechelen steunt NHC

13.05.2009

Begin deze week was het Natuurhulpcentrum te gast in het Heilig Hart College van Maasmechelen. Een aantal leerlingen van het vierde jaar economie hadden ons opvangcentrum als goed doel uitgekozen voor hun schoolproject.

De leerlingen van het Pam-Pam team (Protection Animals Maasmechelen) hebben afgelopen maanden hard gewerkt aan hun schoolproject waarbij ze leerden om op een praktische en gestructureerde manier een eigen zaak op te richten.

Zo werden er tijdens de pauzes en op enkele grote activiteiten van de school fair-trade producten verkocht aan medeleerlingen, ouders en sympathisanten. De leerlingen stonden zelf in voor de aankoop, financiering, marketing, ... Het Pam-Pam team slaagde erin om op enkele maanden tijd maar liefst €315 winst te realiseren.

Deze opbrengst werd maandag officieel overhandigd aan een vertegenwoordiger van het Natuurhulpcentrum. Uiteraard zijn we erg blij met deze gift, het geld zullen we goed kunnen gebruiken voor de renovatie van enkele buitenkooien. Deze kooien zijn dringend aan vervanging toe zodat we onze zieke en gewonde wilde dieren nog beter kunnen huisvesten.

Een dikke proficiat aan de leerlingen van 4 economie A en aan hun leerkrachten die zorgden voor een degelijke omkadering.

Deel op Facebook