Home > Acties & Events > Opendeurdagen

Opendeurdagen

Tijdens de opendeurdagen heerst er een gezellige drukte...Heel veel mensen willen het Natuurhulpcentrum bezoeken. Maar omdat het centrum letterlijk 'vol' zit met zieke en gewonde wilde dieren is dat niet altijd mogelijk. Wilde dieren zijn bang van mensen en gekwetste dieren hebben rust nodig om snel te herstellen.

Maar elk jaar in september organiseren we drie open deur dagen. Dan worden de meest angstige dieren afgeschermd en worden de ergst gekwetste dieren op een niet voor het publiek toegankelijk gedeelte geplaatst. Iedereen mag dan vrij ons centrum bezoeken. Hou er wel rekening mee dat het tijdens zo'n open deur dag erg druk kan zijn. Bij mooi weer passeren er dagelijks zo'n vijfduizend mensen of méér...

De opendeurdagen vinden elk jaar plaats op de eerste drie zondagen van september. Tussen 10u30 en 18u30 bent u van harte welkom voor een blik achter onze schermen.

In 2019 zullen de opendeurdagen plaatsvinden op zondag 1, 8 en 15 september.

 

Mensen die toch liever op een andere datum een bezoekje zouden willen brengen aan het natuurhulpcentrum kunnen dat in groep. Meer informatie over een geleid bezoek aan het Natuurhulpcentrum vindt U hier.

Tijdens de opendeurdagen kunnen bezoekers al onze kooien en hun tijdelijke bewoners bekijken...