Lid worden

Zonder leden, geen Natuurhulpcentrum...

uw lidmaatschap, levensnoodzakelijk

Om de werking van ons centrum te garanderen zijn er heel wat financiële middelen nodig. Om al deze kosten te dragen, organiseren we allerhande activiteiten. Toch krijgen we het meeste steun van de 18.000 mensen die als lid aangesloten zijn. Zij zijn als het ware het 'bloed' van onze vereniging.

lidgeld

Erelid = 50 EUR/jaar

Steunend lid = 25 EUR/jaar

Gewoon lid = 10 EUR/jaar

Buitenlands lid = 25 EUR/jaar

Deze tarieven zijn louter indicatief, we zijn blij met elke steun die we van u mogen ontvangen bovenop uw minimum lidgeld (€10).

Alle extra steun is steeds welkom op onderstaand rekeningnummer
IBAN BE79 2350 4072 2733  -  BIC GEBABEBB 

ons tijdschrift

Al onze leden ontvangen 5x per jaar ons prachtige ledenmagazine in de bus boordevol interessante artikels, ontroerende foto's of aankondigingen van leuke activiteiten.

fiscaal attest

Het Natuurhulpcentrum is door de minister van justitie erkend om fiscale attesten af te geven. Wettelijk ontvangt u een fiscaal attest voor elke gift van € 40 of meer bovenop het min. lidgeld van €10.

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..