Hoe helpen?

Wat kan JIJ doen?

Om het Natuurhulpcentrum 365 dagen én nachten per jaar operationeel te houden en om de duizenden dieren die jaarlijks onze hulp nodig hebben te kunnen blijven opvangen en verzorgen is er jaarlijks heel veel geld nodig. De overheid zorgt slechts voor een peuleschil aan subsidies. Daarom is het Natuurhulpcentrum voor zijn financiering afhankelijk van eigen activiteiten en kunnen we rondkomen dankzij de steun van duizenden leden en sympathisanten.

Ontdek hieronder wat jij kan betekenen:

  • Word lid, steun het Natuurhulpcentrum en ontvang 5 keer per jaar het ledenboekje om op de hoogte te blijven over  het Natuurhulpcentrum.

  • Word vrijwilliger of zorgouder en steek je handen uit de mouwen om mee te werken in het Natuurhulpcentrum.

  • Bereid om hulpbehoevende dieren te gaan ophalen en naar het Natuurhulpcentrum te brengen? Meld je dan aan als dierentaxi voor een regio naar uw keuze.

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..