10 nieuwe kruiwagens...

Met meer dan 7500 dieren per jaar, wordt er heel wat werk verzet in het Natuurhulpcentrum. Kruiwagens zijn daarbij een onmisbaar hulpmiddel op ons terrein.

In het Natuurhulpcentrum zijn een tiental kruiwagens in omloop. Maar die waren niet meer in al te beste staat. Platte banden, lasnaden verduurd, gaten in de bodem,... Ze waren dus dringend aan vervanging toe. In onze zoektocht naar goede en prijsvriendelijke kruiwagens, vonden we de firma Alltrad bereid om ons 10 splinternieuwe kruiwagens te sponsoren van het merk Vabor.

Met veel plezier mochten we deze week een transporteur verwelkomen met een lading van 10 kruiwagens, inclusief volle wielen. Alvast heel erg bedankt Alltrad voor jullie sponsoring. Alles kan hier weer op wieltjes lopen...

10 nieuwe kruiwagens...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..