14.000 leden!

Vandaag mochten we ons 14.000ste lid verwelkomen!

Steeds meer en meer mensen weten ons te vinden wanneer wilde of exotische dieren in de problemen zijn geraakt. Heel goed voor de dieren natuurlijk, maar dit maakt dat we jaarlijks steeds meer geld nodig hebben om de dieren de nodige verzorging te kunnen blijven bieden. Daarom vinden we het erg belangrijk dat naast de aantallen dieren ook ons ledenaantal blijft stijgen.

Ons streefdoel voor dit jaar was het behalen van de symbolische kaap van 14.000 leden, en vandaag was het zover! Lauricella Mitchel uit Maasmechelen is ons 14.000ste lid geworden! Hij krijgt, zoals afgesproken, met 20 familieleden en vrienden een volledige rondleiding achter de schermen van het Natuurhulpcentrum, begeleid door één van onze gidsen!

Dankzij al onze leden kan het Natuurhulpcentrum blijven groeien en steeds meer zieke, gekwetste of verwaarloosde dieren opvangen, verzorgen en terug vrijlaten. Onze leden krijgen echter ook iets in de plaats: dankzij ons informatief ledenmagazine, dat vijf maal per jaar verschijnt, blijft iedereen op de hoogte van het reilen en zeilen in het Natuurhulpcentrum en de dieren die opgevangen worden.

Natuurlijk hopen we dat onze ledenteller niet stopt bij 14.000! Indien u interesse hebt om lid te worden en ons wilt steunen, kan u alle info vinden op http://www.natuurhulpcentrum.be/CMS/index.php?page=lid-worden 

Album 'Ledenboekje'

Enkele voorbeeldpagina's uit ons ledenboekje.

14.000 leden!

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..