15.000 LEDEN!

Vandaag mochten we het 15.000ste lid van het Natuurhulpcentrum verwelkomen!

Elk jaar worden meer en meer dieren opgevangen in het Natuurhulpcentrum, dus proberen we ook ons ledenaantal te doen groeien. Niet alleen zorgen extra leden voor een financieel duwtje in de rug, maar bovendien hebben we toch enkele in onze ogen belangrijke boodschappen die we willen uitdragen naar zoveel mogelijk mensen. We denken dan bijvoorbeeld aan het feit dat apen écht geen huisdieren zijn, dat jonge vogeltjes die in de tuin rondhuppelen niet altijd in nood zijn of dat vossen niet de bloeddorstige moordenaars zijn waarvoor ze soms moeten doorgaan...

Een tijdje geleden deden we daarom een extra ledenoproep op onze Facebook-fanpagina en website waarbij we iedereen opriepen om lid te worden van het Natuurhulpcentrum. Wanneer we de magische grens van 15.000 leden zouden bereiken, zou het 15.000ste lid een unieke rondleiding voor 30 personen krijgen achter de schermen van het Natuurhulpcentrum, onder begeleiding van een professionele gids. Bovendien krijgt de winnaar ook een verrekijker om de wilde dieren in hun natuurlijke omgeving te kunnen bekijken!

Vandaag was het dan zover en kregen we de rekeninguittreksels van de voorbije week binnen. We zijn erg verheugd dat heel wat mensen op onze oproep gereageerd hebben en ons dus een warm hart toedragen.

Na het invullen van alle gegevens mochten we onze ledenteller opschroeven tot maar liefst 15.035 leden! Een record waarvoor we alle sympathisanten hartelijk willen danken, want enkel dankzij die steun kunnen we ons werk blijven verderzetten!Meer info over het lidmaatschap vindt U hier.

15.000 LEDEN!

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..