1500 kg gratis fruit...

Sinds enkele maanden is een grote kost van onze voedselvoorziening weggevallen...

Dit komt omdat het Truiense fruitbedrijf 'Fruitsnacks' heeft beslist om al ons benodigd fruit te doneren! Jaarlijks is 20% van onze opgevangen dieren 'exoot'. Voor velen onder hen bevat het menu ook fruit. Op dit moment komt dat neer op zo'n 30kg fruit per week! De grootste fruiteters zijn de beren, apen, reuzentoekans en de verschillende soorten toerako's die we momenteel in opvang hebben. Een snelle berekening komt uit op een totaal van 1560kg fruit per jaar! Met dank aan deze fijne mensen mogen we dus al dit fruit gratis ontvangen. 

Wij, en uiteraard al onze dieren, zijn Fruitsnacks uiteraard heel dankbaar! We zijn ook steeds op zoek naar extra sponsors, want onze kost blijft door het toenemend aantal dieren jaarlijks stijgen... Ken je iemand of heb je zelf interesse om ons te sponsoren? Neem gerust met ons contact op via info@natuurhulpcentrum.be of bel ons op 089/85.49.06. Zo zoeken we momenteel nog een sponsor voor onze groenten die we nog moeten aankopen, sponsors voor onze nakende verbouwingen, sponsors voor materialen,...  


Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..