17.000ste lid als kerstcadeau!

Met trots kunnen we meedelen dat we vandaag ons 17.000ste lid hebben gemaakt! Een record!

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar deze morgen maakten we in Hasselt ons 17000ste lid op een wél erg originele manier!

Emmy Vanhees besloot dit jaar op zoek te gaan naar een wat specialer kerstcadeau: één waarmee ze een goed doel kon steunen. Ze wandelde voorbij ons kraampje aan de Molenpoort in Hasselt en schonk het lidmaatschap van het Natuurhulpcentrum aan haar vriend Koen! Zo maakte zij ons 17000ste lid. We zijn hier natuurlijk erg blij mee, en als dank schonken we haar een diervriendelijk cadeaupakket: het prachtige boek "Wild van Afrika" van onze peter Chris Dusauchoit, een liefdesnestkastje en onze nieuwe kalender voor 2016.

Door het toenemende aantal patiënten hebben we dit jaar moeten investeren in een nieuwbouw, en omdat we meer en meer patiënten binnenkrijgen vinden we het natuurlijk belangrijk dat ook ons ledenaantal meegroeit. Een lid van het Natuurhulpcentrum betaalt minimaal 6 euro per jaar, en als dank voor de steun ontvangen al onze leden elke twee maanden een leuk en informatief ledenboekje met allerlei foto's en verhalen over de dieren die we opvangen en de activiteiten die we organiseren.

Het is voor een heel groot stuk te danken aan onze leden dat we jaarlijks zovele duizenden dieren kunnen verzorgen, dus we zijn heel erg blij dat we dit jaar ons record van 17.000 leden hebben kunnen halen. Héél stiekem kunnen we nu beginnen dromen van de 18.000...

17.000ste lid als kerstcadeau!

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..