2 ontsnapte geiten...

Gisteren ving het Natuurhulpcentrum twee ontsnapte geiten in Neerharen. Ondertussen werden de dieren al opgehaald door hun eigenaar.

Gisterenavond kregen we telefoon van de 101-centrale. Een politiepatrouille bevond zich aan een bouwwerf waar twee geiten rondliepen en vroeg om hulp...

Normaal gezien vangt het Natuurhulpcentrum dergelijke dieren niet op, maar omdat de politiediensten met hun handen in het haar zaten en na verschillende telefoontjes niemand vonden om de dieren te komen ophalen, besloten we toch om tussenbeide te komen.

Enkele medewerkers vertrokken om de geiten te vangen. Dit ging gelukkig vrij vlot, en onder lichte dwang werden de dieren achter in de bestelwagen vastgebonden. In het Natuurhulpcentrum mochten ze wat bekomen in één van onze rennen.

Vanmorgen kregen we al telefoon van een erg gelukkige eigenaar. Deze had gehoord dat we de dieren waren komen vangen en wilde zijn geiten direct komen ophalen.

Eind goed, al goed dus!

2 ontsnapte geiten...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..