21 juli, nationale werkdag op het Natuurhulpcentrum...

Het is de Belgische nationale feestdag, een dag waarop de meesten vrij hebben.
Het Natuurhulpcentrum draait echter op volle toeren verder.

Ook vandaag blijven er immers patiënten binnenstromen. De vele zieke en gewonde wilde dieren die reeds bij ons verblijven hebben ook vandaag nood aan verzorging, voeding en medische hulp.

Ook onze intensive care zit nog steeds barstensvol met jonge dieren zoals bv. eekhoorntjes, egeltjes, konijntjes, vogeltjes en ga zo maar even door. Deze dieren zijn bijzonder arbeidsintensief en vragen voortdurend veel werk. Ze moeten immers allemaal op tijd hun papje of brokje krijgen, feestdag of geen feestdag.

Verder zwijgt ook vandaag onze telefoon geen minuut en hebben we onze handen vol om voor alle vragen en oproepen een gepaste oplossing te vinden.
Ook op feestdagen krijgen we talloze oproepen voor wilde dieren in nood. Op dit moment zijn er bv. 2 medewerkers onderweg naar Mol (Antwerpen) om een verzwakte reiger te vangen.

Gelukkig kunnen we ook vandaag weer rekenen op de hulp van veel vrijwilligers. Ook is het hartverwarmend te zien dat enkele personeelsleden hun vrije dag aan zich voorbij lieten gaan en tóch aan de slag gingen zoals iedere andere werkdag.

U begrijpt het wel, dag in dag uit, 24u op 24u is ons centrum in de weer om te doen waar we goed in zijn... Zieke, gewonde of hulpbehoevende wilde dieren helpen en verzorgen.

Als u interesse heeft om ons een hart onder de riem te steken in de vorm van financiële steun kan u hier een kijkje nemen.

Alvast bedankt!

21 juli, nationale werkdag op het Natuurhulpcentrum...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..