4 slangen achtergelaten in studio...

Vanmorgen gingen twee medewerkers naar Hasselt om in een studio 4 achtergelaten slangen op te halen.

De dieren zaten in een klein terrarium, zonder water, warmte of licht. De huurder van de studio was met de noorderzon verdwenen en had zijn huisdieren gewoon achtergelaten. Het was de verhuurder die het terrarium aantrof en op het eerste zicht één kleine slang zag zitten.

Toen onze medewerkers het terrarium openden vonden ze echter 4 slangen. Twee kleine rattenslangen en een boa zaten verstopt tussen het haksel. Bovendien lag er een boa dood en uitgedroogd onder een stuk schors. Slangen kunnen wel enige tijd zonder eten, maar water en warmte zijn absoluut noodzakelijk. Wat de huurder heeft bezield om zijn huisdieren aan hun lot over te laten is onduidelijk.

De slangen werden in het Natuurhulpcentrum behandeld tegen parasieten en verblijven ondertussen al in een mooi terrarium...

4 slangen achtergelaten in studio...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..