Aanleg klinkerpad

Vandaag begon de verdere aanleg van ons klinkerpad om het centrum nog toegankelijker te maken...

Vandaag starten de mensen van 't Klinkerke uit Opglabbeek met de aanleg van een nieuw stuk klinkerpad over het terrein van het Natuurhulpcentrum. Het laatste stuk kiezel is dus verleden tijd en kan er helemaal rond het centrum gegaan worden op vlak terrein. Dit is een meerwaarde voor de medewerkers, maar zeker ook voor oudere mensen, rolstoelgebruikers en kinderwagens, die nu veel makkelijker het centrum kunnen bezoeken.

Deze morgen begonnen de werkmannen met het uitzetten van de koorden en het graven van het pad dat het hoofdgebouw zal verbinden met de achterliggende gebouwen en kooien. Voor de middag hadden ze reeds een groot deel uitgegraven en boordstenen gezet. Dus het ziet er naar uit dat de klus eind deze week wel geklaard zal zijn.

De realisatie van dit pad is te danken aan IKEA Genk, die ons in het verleden ook het vorige klinkerpad had gesponsord. Waarvoor dank!

Album ''t Klinkerke'

Aanleg klinkerpad

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..