AAP op bezoek...

Komende zaterdag (17 maart) verwachten we hoog bezoek... We hebben voor al onze leden en sympathisanten immers een buitenlandse gaste uitgenodigd.

Dana Bezdickova is diensthoofd bij Stichting AAP in het Nederlandse Almere. Zij komt de werking van haar opvangcentrum uit de doeken doen in woord en beeld.

Sinds het Natuurhulpcentrum enkele jaren geleden is begonnen met de opvang van exotische dieren zijn er vooral veel apen de revue gepasseerd.

Op het gebied van apen is Stichting AAP onze belangrijkste partner. Zij vangen apen op, vormen er stabiele groepen mee en proberen deze vervolgens te herplaatsen. Bij hen kunnen we ook steeds terecht voor goede raad.

Naast apen doen zij ook hun uiterste best voor andere exoten als wasberen, stinkdieren, prairiehonden, vreemde eekhoorns,... Het merendeel van onze apen ging naar dit gespecialiseerde opvangcentrum.

Wil je meer weten over de werking van dit prachtige Apenopvangcentrum, kom dan zaterdag om 20u naar het Natuurhulpcentrum.
We verwachten je...

AAP op bezoek...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..