Adéquat wedstrijd gewonnen...

Afgelopen maand deed het Natuurhulpcentrum mee aan een facebookwedstrijd, georganiseerd door de firma Adéquat uit Nederland. Zij hadden meer dan 1000 kastanjepalen, honderden meters kastanjehekwerk en hazelaarschermen die niet aan hun strenge kwaliteitseisen voldeden.

Daarom hield Adéquat een facebookwedstrijd. Het goede doel dat het meeste likes wist te verzamelen, mocht als eerste materiaal komen uitkiezen. Met meer dan 2.000 likes heeft het Natuurhulpcentrum met glans gewonnen en afgelopen dinsdag waren we te gast bij het bedrijf uit Alphen.

Daar mochten we twee bestelwagens met aanhanger gratis volladen met duurzaam kastanjehout. Dit materiaal komt prima van pas om onze toekomstige terreinen in te richten. We willen dan ook iedereen die mee geliked heeft van harte bedanken én natuurlijk de firma Adéquat voor het mooie aanbod aan materiaal.

Adequat, de specialist voor uw kastanjehout...

Adéquat wedstrijd gewonnen...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..