Apenverhuis...

Onze trouwe leden weten ondertussen al dat het Natuurhulpcentrum eind 2006 een aanpalend stuk grond kon kopen. Dit jaar werd alles in het werk gesteld om het nieuwe perceel volledig in te richten.

Er werden 3 megagrote multifunctionele kooien voorzien, 2 rennen met stalling en er was zelfs nog plaats voor een uitwenbos voor reeën.

De 3 grote kooien hebben voor een ware 'volksverhuis' gezorgd. In het Natuurhulpcentrum verbleven immers heel wat apen, die we nu allemaal een ruimere kooi konden bieden.

Tijdens onze opendeurdagen zullen jullie het resultaat van een jaar lang hard werken kunnen aanschouwen. Twee grote kooien zijn ingericht als klimkooi voor apen (berberapen en doodshoofdaapjes) en 1 kooi doet dienst als vliegkooi voor roofvogels.

Wie het allemaal met eigen ogen wil zien is uiteraard welkom op onze OPENDEURDAGEN: zondag 2 en 9 sept.

Tot dan!

Apenverhuis...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..