Architect gezocht!

Stilaan worden onze bouwplannen concreter!

Tijdens de laatste gemeenteraadszitting keurde de gemeenteraad van Opglabbeek het GRUP (Gemeentelijk Ruimtelijk UitvoeringsPlan) goed voor de uitbreiding van het Natuurhulpcentrum. Heel goed nieuws natuurlijk, want nu kunnen we onze bouwplannen en -dromen eindelijk beginnen realiseren!

Eer we onze eerste steen kunnen leggen, moet er natuurlijk nog heel wat gebeuren. Het eerste grote werk is het maken van de plannen. En hiervoor zijn we nu op zoek naar een architect die niet alleen een grote dierenvriend is, maar het ook ziet zitten om ons hierbij bij te staan tegen een gunstig tarief.

Als alles meezit, zouden we dan tegen het voorjaar echt kunnen beginnen bouwen, zodat de eerste nieuwe kooien klaar zijn tegen het volgende drukke seizoen!

Architecten die ons willen helpen mogen altijd contact met ons opnemen op het nummer 089/854906, of via email info@natuurhulpcentrum.be

Alvast bedankt!

Architect gezocht!

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..