Balak Coatings nv nieuwe sponsor

Het Natuurhulpcentrum heeft er een nieuwe sponsor bij. De firma Balak Coatings nv uit Overpelt is gespecialiseerd in draadconstructies en oppervlaktebehandelingen.

Het bedrijf was zo gul om het Natuurhulpcentrum enkele honderden meters draadafsluiting inclusief palen gratis ter beschikking te stellen.

Momenteel zijn we volop bezig met een aantal oudere afsluitingen te vervangen en op termijn zullen er ook enkele nieuwe kooien gebouwd worden. In eerste instantie is er nood aan een kooi met stevige, ingegraven omheining om niet klimmende dieren in te huisvesten zoals leeuwen, everzwijnen, lama's, damherten, struisvogels,...

De stevige panelen van Balak Coatings zijn voor deze doeleinden perfect te gebruiken. We willen de zaakvoerders Dhr. en Mevr. Van Bakel dan ook van harte bedanken voor zijn uitgebreide steun aan ons opvangcentrum. Dankzij dergelijke sponsors én vele duizenden dierenvrienden kan ons centrum dag in dag uit gewonde wilde dieren met de beste zorgen omringen.

BALAK COATINGS nv
Europalaan 31
3900 Overpelt
Tel: +32 11 809900

Balak Coatings nv nieuwe sponsor

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..