Bedankt!

De bouwwerkzaamheden schieten, dankzij de hulp van vele mensen, goed op!

Zoals je op de webcam op deze website al kan zien, schieten de mensen van Mathieu Gijbels al erg goed op met onze nieuwbouw. Belangrijk natuurlijk, willen we tijdig klaar zijn vooraleer het drukke nestjongenseizoen eraan komt.

We krijgen al erg mooie kortingen voor de ruwbouw, maar ook voor de inrichting van het gebouw, zoals een keuken, nieuwe egelzolder, opslagruimtes, Intensive Care-unit,… hebben we nog heel wat geld nodig. We deden enkele oproepen voor steun, en we zijn erg blij dat zovele mensen ons, maar vooral ook de duizenden dieren die we jaarlijks opvangen, een warm hart toedragen. Scholen, gezinnen, winkels, verenigingen, allemaal willen ze ons helpen om ons nieuw gebouw tijdig klaar te krijgen, én uiteindelijk om te toveren tot een professioneel dierenziekenhuis.

We kregen zonet nog het leuke bericht dat het bedrijf Celanese maar liefst 5000 euro stort ten voordele van onze bouw, en een vereniging van western-liefhebbers stopte ermee en besliste om het geld dat nog in de kas zat (ongeveer 600 euro), aan ons over te dragen.

Van tal van sympathisanten mochten we ook al kleine en grote bedragen, van 5 tot 1000 euro, ontvangen.

We hopen natuurlijk dat nog meer mensen ons willen helpen, zodat we in de lente trots kunnen uitpakken met een splinternieuw ziekenhuis!

Alvast bedankt aan iedere sympathisant!

Bedankt!

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..