Bedankt...

Het Natuurhulpcentrum is dag en nacht in de weer om zieke en gewonde wilde dieren te omringen met de beste zorgen. Daarvoor kunnen we rekenen op ons gemotiveerd personeel, vele vrijwilligers en sympathisanten. Maar...

achter de schermen zijn we even druk bezig om ons centrum financieel draaiende te houden. Dankzij steun van vele duizenden dierenvrienden en diverse overheden en met de opbrengsten van onze vele activiteiten slagen we erin om jaar na jaar ook alle kosten betaald te krijgen.

Het is dan ook bijzonder leuk wanneer we van sommige bedrijven een extra duwtje in de rug krijgen. Zo hebben we afgelopen weken van allerlei dierenvrienden steun ontvangen: een kort overzicht...

Bij een bestelling van een staaldraadnet voor onze nieuwe Balakkooi kregen we van de firma Huck uit Koekelare gratis een splinternieuw reenet cadeau. In het Academisch ziekenhuis van Maastricht werden een aantal couveuses vervangen en een van de afgeschreven modellen mochten we gratis gaan ophalen. Het logistiek magazijn van Ikea uit Genk verkocht een aantal afgeschreven PC's aan hun personeel. De opbrengst ging integraal naar ons opvangcentrum. Onze belangrijke sponsor Balak Coatings uit Overpelt schonk ons ruim 70 omheiningspalen om onze oude afrastering te vervangen door hun extra stevig hekwerk.

Zowel de winkelketen Maxi-Zoo uit Genk als de groothandel Nagels Pet Products uit Beerse steunden ons met vele kilo's dierenvoedsel. Onze overburen, het logistieke centrum van Tyco Healthcare, steunt ons ook geregeld met enkele paletten medisch materiaal. Verder organiseerde de Kunsthumaniora uit Hasselt een creatieve inzamelactie. Ze verkochten zelf geknutselde 'tochthonden' aan vrienden en familie.

We willen al deze gulle schenkers van harte bedanken voor hun steun!

 

Bedankt...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..