Bedankt!

22 november 2011

Bedankt!

Deze week mochten we weer een mooie som in ontvangst nemen!

Een tijdje geleden organiseerden de vroegere bewoners van "de cité", een woonwijk in Hulst (deelgemeente van Tessenderlo), een reünie.

Een groot feest werd georganiseerd om herinneringen op te halen van vroeger. Iedereen kende toen iedereen in de wijk, en de jeugd vormde een hechte vriendengroep. Bij het ouder worden verhuisden verschillende mensen naar andere gemeentes en verwaterden de vriendschapsbanden.

Dankzij Facebook was er terug wat contact gegroeid tussen verschillende jeugdvrienden en werd beslist een reünie te houden. Iedereen werd opgespoord, en op het feest in april was de hechte bende eindelijk terug samen.

Op voorhand werd beslist dat het niet de bedoeling was om winst te maken, maar dat de opbrengst van het feest naar een goed doel moest gaan. Een poll werd gehouden, en het Natuurhulpcentrum kwam als "winnaar" uit de bus, met als resultaat dat we een bedrag van maar liefst 465,97 euro in ontvangst mochten nemen!

Een erg mooi bedrag, dat we zeker goed gaan kunnen gebruiken om de winterslachtoffers die we binnenkort weer zullen binnenkrijgen de nodige verzorging te kunnen bieden!

Een dikke merci!

Bedankt!


Wil je dit artikel delen?

 

Grijpt het bovenstaande verhaal u ook aan?

Bekijk dan via onderstaande knop hoe u het Natuurhulpcentrum kan steunen.
Zo kan u vandaag nog lid worden van het Natuurhulpcentrum. Dat kan nu eenvoudig online!