Bedankt JNM!

Deze week mochten we een mooi bedrag ontvangen van JNM Teutenland.

JNM, de Jeugdbond voor Natuur en Milieu, is een jeugdbeweging voor jongeren die geïnteresseerd zijn in natuur en milieu. Leden trekken de natuur in om onze inheemse diersoorten te ontdekken en te bestuderen, organiseren projecten en bijeenkomsten over allerhande onderwerpen rond natuurstudie, natuur en milieubescherming, en nemen deel aan verschillende kampen die ook in het teken staan van deze boeiende onderwerpen.

JNM heeft 50 lokale afdelingen, maar onlangs stopte de afdeling Teutenland ermee. In de kas van deze afdeling zat nog een mooi bedrag van niet minder dan 5.000 euro, en de leden kozen het Natuurhulpcentrum als goed doel, zodat het gespaarde geld een goede eindbestemming kreeg.

We zijn natuurlijk erg blij met deze steun, zeker nu we op het punt staan aan grote uitbreidingswerken te beginnen om de duizenden dieren die we jaarlijks opvangen een nog betere tijdelijke thuis te bieden.

In naam van de dieren, een dikke merci!

Bedankt JNM!

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..