Bedankt Tom & Co!

2 juli 2012

Bedankt Tom & Co!

Dierenspeciaalzaak Tom & Co houdt momenteel een speciale voedselinzamelactie ten voordele van de dieren in het Natuurhulpcentrum.

Sinds vorige week donderdag houdt dierenspeciaalzaak Tom & Co Genk (Bosdel) een speciale actie ten voordele van het Natuurhulpcentrum. Dierenvrienden die inkopen doen voor hun huisdier, wordt gevraagd een kleine donatie te doen ten voordele van het Natuurhulpcentrum. Geen donatie in geld, maar een donatie in de vorm van dierenvoeding.

De actie loopt nog maar enkele dagen, maar toch hebben we al tientallen kilo's honden- en kattenvoeding, vogelzaad, frettenbrokken,... mogen ontvangen. Allemaal voedsel waar we erg blij mee zijn, aangezien we momenteel goed vol zitten met allerhande soorten dieren die de juiste voeding nodig hebben.

We willen iedereen, en Tom & Co in het bijzonder, van harte danken voor de dierenvoeding die we tot nu toe hebben gekregen. Deze leuke actie loopt nog tot en met 11 juli, en we hopen natuurlijk dat nog veel meer dierenvrienden een kleine donatie willen doen!

Bedankt Tom & Co!


Wil je dit artikel delen?

 

Grijpt het bovenstaande verhaal u ook aan?

Bekijk dan via onderstaande knop hoe u het Natuurhulpcentrum kan steunen.
Zo kan u vandaag nog lid worden van het Natuurhulpcentrum. Dat kan nu eenvoudig online!