Bedankt Tom & Co Lanaken

Dierenspeciaalzaak Tom & Co te Lanaken houdt vanaf vandaag 31 januari t.e.m. 13 februari een speciale voedselinzamelactie, "De Eetkommen van het hart", ten voordele van de dieren in het Natuurhulpcentrum.

Vanaf vandaag 31 januari houdt dierenspeciaalzaak Tom & Co Lanaken een speciale actie ten voordele van het Natuurhulpcentrum. Dierenvrienden die inkopen doen voor hun huisdier, wordt gevraagd een kleine donatie te doen ten voordele van het Natuurhulpcentrum. Geen donatie in geld, maar een donatie in de vorm van dierenvoeding.

De actie loopt nog maar net en we hebben toch al enkele zakken honden- en kattenvoeding mogen ontvangen. Allemaal voedsel waar we erg blij mee zijn, aangezien we binnenkort goed vol gaan zitten, met allerhande soorten dieren, die de juiste voeding nodig hebben.

We willen daarom alvast alle klanten van Tom & Co die doneren van harte bedanken, maar zeker ook Tom & Co zelf voor deze leuke actie, ten voordele van het Natuurhulpcentrum.

We hopen dat een hele hoop dierenvrienden een kleine donatie willen doen!

Bedankt Tom & Co Lanaken

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..