Bedankt voor uw steun!

Deze week mochten we tweemaal een mooie financiële bijdrage aan het Natuurhulpcentrum ontvangen!

Niet alleen konden we vorige week ons 15.000ste lid van het Natuurhulpcentrum verwelkomen, bovendien kregen we tweemaal een mooie financiële bijdrage!

Donderdagavond mochten twee medewerkers van het Natuurhulpcentrum een standje opzetten in de nieuwe winkel "Hotspot" in de Dokter Willemsstraat in Hasselt (www.hotspothasselt.be). Tijdens de openingsreceptie hadden de eigenaars ervoor gekozen om geen cadeaus in ontvangst te nemen, maar in de plaats vroegen ze een financiële bijdrage voor het Natuurhulpcentrum. En met succes, want onze medewerkers mochten met maar liefst 304,10 euro terug naar Opglabbeek keren!

Gisteren kwam dan weer de familie Collignon-Grobben op bezoek. Voor de verjaardag van moeder en dochter beslisten ze om geen groot traditioneel feest te geven, maar een rondleiding achter de schermen van het Natuurhulpcentrum. Als verrassing hadden ze nog een enveloppe voor ons bij. Het geld wat normaal naar een feest zou gaan, werd als steun voor het Natuurhulpcentrum gegeven! De schenking leverde een bedrag op van niet minder dan 836 euro!

We willen de mensen van "Hotspot" en de familie Collignon-Grobben van harte danken voor hun steun. We hebben ze hard nodig om de talrijke noodlijdende dieren de nodige verzorging te kunnen geven als voorbereiding op hun vrijlating in de natuur!

Bedankt voor uw steun!

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..