Bedankt Zoetis!

Met het druilerige weer van vandaag zijn we maar wat blij met het cadeau van Zoetis ...

Zoetis is een bedrijf dat zorgt voor de ontwikkeling en verkoop van dierengeneesmiddelen. Met hun hulp krijgen alle huisdieren groot en klein de beste zorgen. Ze werken ook nauw samen met dierenartsen.

Maar ze hebben ook een groot hart voor egels! Egels zijn aaibare zoogdieren die iedereen wel al eens gezien heeft in zijn tuin. Maar jammer genoeg krijgen ze ook vaak af te rekenen met pech. Jaarlijks vangen we in het Natuurhulpcentrum om en bij de 800 egels op. Velen zijn het slachtoffer van het verkeer, andere zijn verzwakt, zitten vol met vliegeneitjes, worden gebeten door een hond of komen als jonge egel binnen.

De egels die op het einde van herfst nog niet sterk genoeg zijn om te worden vrijgelaten, logeren tijdens de winter op onze egelzolder. Elk jaar hebben we 60 tot 70 egels te gast. Het verzorgen van zoveel egels brengt een hoop kosten met zich mee maar mede dankzij de steun van Zoetis en hun dierenartsen krijgen wij én de egels een extra duwtje in de rug.

Een check van €2.000 mochten we ontvangen! Super bedankt aan het team van Zoetis!

Bedankt Zoetis!

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..