Berros is vertrokken...

Vandaag was het een belangrijke dag voor Berros, onze jonge bruine beer. Hij vertrok immers naar 'De Zonnegloed', een opvangcentrum in Oost-Vleteren.

In 'De Zonnegloed', een sanctuary, zal Berros kennis maken met twee oude vrouwtjesberen die er momenteel al verblijven. We verwachten dat Berros daar wat leven in de brouwerij gaat brengen en dat hij vertroeteld zal worden door de omaberen. Een perfecte oplossing dus voor dit jonge beertje.

De verhuis van Berros komt vroeger dan verwacht omdat er deze week extra dieren gaan bijkomen.  In Frankrijk staat er momenteel letterlijk een (failliete) dierentuin op stelten en er is daar dringend nood aan oplossingen. Meer hierover berichten we u in de loop van de week...

Berros is vertrokken...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..