Beste wensen voor 2008...

Het Natuurhulpcentrum wenst mens én dier prettige feestdagen toe...

We willen tegelijk de kans aangrijpen om al die mensen te bedanken die ons het voorbije jaar gesteund hebben.

Ruim 12.800 leden telt het Natuurhulpcentrum op dit moment. Al deze mensen geloven in onze werking en vinden dat we goed bezig zijn. Het is dan voor ons steeds opnieuw hartverwarmend als we naar onze ledenteller kijken en zien dat zoveel mensen samen met het Natuurhulpcentrum dieren in nood willen helpen.

Net zoals vorig jaar willen we ook dit jaar al onze vrijwilligers bedanken die in alle omstandigheden, regen of zon, feestdagen of niet, warm of koud, steeds opnieuw klaar staan om de werking van het Natuurhulpcentrum te verzekeren. Zij verdienen allen stuk voor stuk een dikke pluim!

Ook het personeel heeft recht op een welverdiende pluim. Onder leiding van onze voorzitter werken zij vaak, lang na hun uren, verder om dieren in nood de juiste hulp te bieden.

Wij zijn alvast hélemaal klaar voor 2008 en we hopen ook in dit nieuwe jaar op uw steun te mogen rekenen.

Alvast tot dan!
Bedankt!

De hele Natuurhulpcentrum crew.

Beste wensen voor 2008...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..