Bijna 14.000 leden...

19 oktober 2010

Bijna 14.000 leden...

Onze ledenteller staat bijna op 14.000 leden! Word ons 14.000ste lid en win een rondleiding in het Natuurhulpcentrum!

Jaarlijks worden meer en meer dieren in het Natuurhulpcentrum opgevangen, verzorgd en nadien terug vrijgelaten. Iedereen die elk jaar een bezoek aan onze opendeurdagen brengt, kan zien dat we continu bezig zijn uit te breiden om de toevloed aan wilde en exotische dieren aan te kunnen.

Het verzorgen van al deze dieren kost natuurlijk handenvol geld, geld dat we zelf bijeensprokkelen via allerhande activiteiten en acties. Onze grootste bron van inkomsten komt echter van onze leden.

Onze ledenteller hebben we vandaag op maar liefst 13.900 leden kunnen zetten! We hopen dat we dit jaar nog ons 14.000ste mogen verwelkomen. Daarom doen we nu een speciale actie.

Ons 14.000 ste lid mag een groep van 20 familieleden of vrienden uitnodigen, en krijgt een volledige rondleiding achter de schermen van het Natuurhulpcentrum. Je krijgt uitleg over de werking van het centrum, de materialen die we bezitten om dieren te vangen en te vervoeren en de dieren die momenteel in het Natuurhulpcentrum verblijven.

Iedereen die zich nu lid maakt krijgt natuurlijk zoals elk lid 5 maal per jaar ons tijdschrift met allerlei informatie over onze patiënten en activiteiten.

Wil je ons steunen én kans maken op een leuke rondleiding, stort dan minstens 5 euro op ons rekeningnummer 235-0407227-33, met als vermelding "lidgeld en je telefoonnummer". Voor 25 € ben je steunend lid en voor 50 € erelid. Voor giften vanaf 30 € bovenop je lidgeld wordt een fiscaal attest afgeleverd.

Bijna 14.000 leden...


Wil je dit artikel delen?

 

Grijpt het bovenstaande verhaal u ook aan?

Bekijk dan via onderstaande knop hoe u het Natuurhulpcentrum kan steunen.
Zo kan u vandaag nog lid worden van het Natuurhulpcentrum. Dat kan nu eenvoudig online!