Bouwvergunning afgeleverd...

Deze week mochten we de omgevingsvergunning van onze grote uitbreiding ontvangen uit handen van Burgemeester Marco Goossens en Schepen voor Milieu- en Natuur Sara Nies. 

De sloopvergunning voor de oude gebouwen van de technische dienst van Opglabbeek was reeds verleend en aannemer Jacky Knoops had ondertussen de gebouwen al afgebroken. Er lag dus al enkele weken een grote open vlakte te wachten op het definitieve startschot van de werken zijnde de omgevingsvergunning. Met veel plezier ging voorzitter Sil Janssen vandaag op het gemeentehuis de vergunning afhalen.

Hierdoor kan er nu effectief gestart worden met de broodnodige uitbreiding van het Natuurhulpcentrum. Hieronder kan u enkele sfeerbeelden vinden van het eindresultaat. Dit project kon enkel tot stand komen dankzij onze lokale bouwpartners: PCP Architects, Mathieu Gijbels, Jacky Knoops, Jos Eerdekens Industrievloeren en Garden Center T.

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..