Bouwwerken begonnen...

Nu de sloopwerken ten einde zijn, kunnen we écht beginnen aan onze grote uitbreidingsplannen.

Op enkele dagen tijd werd ons oud gebouw volledig gesloopt. Nu al het puin geruimd is, kunnen we eindelijk écht beginnen met onze grote uitbreidingsplannen. De firma's Mathieu Gijbels en N.V. Jacky Knoops zijn al druk in de weer met het graven van de funderingen en het gieten van de beton.

De afbraak ging supersnel, maar ook de opbouw moet snel gaan. Momenteel moeten we het namelijk doen met heel wat minder kooien. Gelukkig is deze periode op het vlak van inheemse dieren vrij rustig, maar tegen de lente verwachten we weer een stormvloed aan nestjongen, en tegen dan moeten de nieuwe kooien volledig klaar zijn.

Hoe snel de opbouw gaat gebeuren kan u binnenkort zelfs live volgen via een webcam, maar daarover later meer. Koop op woensdag 19 november ook zéker Het Belang van Limburg, zij geven dan uitgebreide aandacht aan onze bouw!

Kijk hieronder naar een filmpje over de nieuwbouw...

Bouwwerken begonnen...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..