Bouwwerken in een stroomversnelling!

9 augustus 2014

Bouwwerken in een stroomversnelling!

Deze week kregen we verschillende malen goed nieuws over onze aankomende bouwwerken.

Dit najaar gaan grote bouwwerken het uitzicht van het Natuurhulpcentrum veranderen. En afgelopen week werden er weer belangrijke stappen gezet in de realisatie hiervan. Eerst kregen we van het Gemeentebestuur van Opglabbeek onze bouwvergunning. Alles is nu op administratief vlak rond, we mogen gaan bouwen!

Maar voor we kunnen gaan bouwen moet er eerst een lange rij kooien en een oud gebouw afgebroken worden. We waren van plan om die sloopwerken met eigen mensen te gaan doen en het afval te laten afvoeren in containers.

Maar tijdens onze zoektocht naar goedkope containers kregen we contact met de firma Jacky Knoops-Kässinger n.v. uit Opglabbeek. Vrijdag kwamen deze mensen een kijkje nemen én ze deden ons een prachtig voorstel...

 voor een prikje (minder dan de stortkosten van het afval!) breken zij met eigen mensen alles af én verwijderen ze al het puin!!! En er is nog goed nieuws... Willy Smets en vrouwtje Elza vierden hun 50-jarig huwelijksjubileum. En in plaats van geschenkjes vroegen deze mensen om een gift te doen aan ons centrum. Dat maakt dat we weer een stapje dichter zijn bij de realisatie en afwerking van ons nieuwe dierengebouw.

Bouwwerken in een stroomversnelling!


Wil je dit artikel delen?

Grijpt het bovenstaande verhaal u ook aan?

Bekijk dan via onderstaande knop hoe u het Natuurhulpcentrum kan steunen.
Zo kan u vandaag nog lid worden van het Natuurhulpcentrum. Dat kan nu eenvoudig online!