Chris Dusauchoit bedankt onze sponsors!

Deze week maakten we een bedankingstour langs enkele van onze belangrijkste sponsors!

Je kan er haast niet naast kijken, het Natuurhulpcentrum is aan het bouwen. De ruwbouw van het nieuwe complex is bijna klaar, en het is enkel dankzij de sponsoring en steun van zowel particulieren als bouwbedrijven dat alles tot nu toe zo vlot is kunnen verlopen.

Deze Sinterklaastijd is dan ook dé ideale periode om enkele van onze sponsors te bedanken en in de bloemetjes te zetten, we hebben namelijk erg veel aan hen te danken.

We trommelden hiervoor onze peter Chris Dusauchoit op, die trouwens net begonnen is aan het 14de seizoen van Dieren in Nesten, waar ook wij regelmatig in mogen optreden. Chris zag het direct zitten om een dagje Sinterklaas te spelen, en samen met hem trokken we naar enkele van onze belangrijkste sponsors.

Hieronder het verslag:

Chris Dusauchoit bedankt onze sponsors!

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..