Dank u BALAK

Vanmorgen stopte er een grote oplegger voor het Natuurhulpcentrum. Het was een van onze hoofdsponsors, Balak Coatings, die ons hekwerk kwam leveren.

Balak Coatings is een Overpelts bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en oppervlaktebehandeling van hekwerk. Het volledig geautomatiseerde bedrijf slaagt erin 200 ton hekwerk per dag te produceren.

Dankzij deze sponsor kon het Natuurhulpcentrum zijn volledige terrein omheinen met stevig hekwerk. Verder produceerde Balak Coatings een prachtige kooi voor een van onze tijgers en maakte onze technische dienst met hun hekwerk een nieuwe neusberenkooi.

Deze keer bracht onze sponsor 8 ton eersteklas hekwerk dat we gaan gebruiken bij onze grote uitbreiding later dit jaar. We willen Balak Coatings alvast hartelijk bedanken!

Album 'Balak Coatings'

Dank u BALAK

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..