Dank u IKEA!

Meubelgigant IKEA is al jaren een trouwe partner van ons opvangcentrum. Geregeld steunen ze ons via hun 'Charity' werking. Deze keer mochten we in hun uitgebreide catalogus bladeren en een voorstel doen met spullen die we konden gebruiken.

Er werden heel wat handige spullen gevonden in het ruime IKEA assortiment. Zo waren de bureaustoelen in ons secretariaat dringend aan vervanging toe, konden we nog heel wat diepe borden en bestek gebruiken voor onze spaghettiavond. De dierenverzorgers plaatsten snijplanken, een messenset, poetsmateriaal en droogrekjes op hun 'wishlist'.

Groot was onze verbazing toen we enkele weken na onze aanvraag te horen kregen dat de gevraagde spullen enkele dagen later geleverd zouden worden! Met veel plezier hebben we alle spullen in ontvangst genomen en in elkaar gezet :-)

Bedankt IKEA voor deze mooie sponsoring in natura...

Dank u IKEA!

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..