De Rode Duivels...

15 oktober 2013

De Rode Duivels...

Vorige week hebben we hier twee hevige voetbalsupporters een beetje met hun voeten gespeeld. Ze waren zich dagen vooral al aan het verheugen op de match van het jaar ! Ze zouden chips kopen en er moest bier koud staan... ! Samen met enkele collega's -die altijd voor een grapje te vinden zijn- besloten we om hun enthousiasme een beetje te temperen. Donderdagmiddag liet ik mij via de zender oproepen dat ik aan de telefoon moest komen. De collega's konden dat horen. Even later riep ik Bart en Pieter-Jan (de voetbalmannen) op het bureel. Ik vertelde ze dat ik net telefoon gehad had en dat we vrijdag om 14,00u in Koekelare (dat is bijna aan de kust) moesten zijn voor een inbeslagname van katachtigen en een aap. En zij twee zouden die klus moeten klaren. Er werd gepuft en gezucht, maar met hangend hoofd gingen ze akkoord. De hele donderdag werd er nog wat geklaagd en hoe meer ze klaagden hoe leuker iedereen het vond natuurlijk. Op vrijdagmorgen wou ik hen uit hun lijden verlossen en zeggen dat het maar een grapje was, maar Bregje wou de mannen nog wat laten afzien. En Dries had wat foto's van een ocelot opgezocht en liet de foto's zien met de mededeling dat de politie deze foto's doorgestuurd had. Dus werd het pas vrijdagmiddag voor ik hen vertelde dat het maar en grapje was. Ze waren dolblij, en bovendien betaalde ik hun een pint voor hun zelfopoffering en plichtsbewustzijn ! Ze hebben toch nogal geluk met zo een goeie baas ! En nu de Rode duivels ook nog eens gewonnen hebben verwacht ik van die twee natuurlijk dubbel zoveel inzet volgende week...

Sil Janssen

De Rode Duivels...


Wil je dit artikel delen?

Grijpt het bovenstaande verhaal u ook aan?

Bekijk dan via onderstaande knop hoe u het Natuurhulpcentrum kan steunen.
Zo kan u vandaag nog lid worden van het Natuurhulpcentrum. Dat kan nu eenvoudig online!