Dierenasiel Maasmechelen steunt Natuurhulpcentrum...

Vandaag mochten we enkele vroegere medewerkers van het Dierenasiel van Maasmechelen verwelkomen.

Na een werking van meer dan 50 jaar, en de opvang van maar liefst 58.000 honden en katten hield het Dierenasiel van Maasmechelen eind vorig jaar op te bestaan.

De vroegere medewerkers besloten om een deel van het geld dat de vzw nog in kas had, over te dragen aan het Natuurhulpcentrum. Iets waar we natuurlijk erg blij om zijn, en wat we zeer goed kunnen gebruiken, aangezien we net bezig zijn aan de bouw van een nieuwe kooi die geschikt is voor de opvang van grotere dieren als beren, wolven, grote roofvogels,...

We willen alle vroegere medewerkers hartelijk danken voor de steun, en natuurlijk ook een dikke proficiat wensen voor hetgeen ze allemaal gedaan hebben voor al die duizenden honden en katten die op zoek waren naar een nieuw baasje! 

Dierenasiel Maasmechelen steunt Natuurhulpcentrum...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..