Dopjes, dopjes en nog eens dopjes...

Afgelopen week was het weer tijd om onze kroonkurkenkelder leeg te maken. Een dag lang waren onze medewerkers druk in de weer met het scheppen van 19 ton dopjes.

Het Natuurhulpcentrum financieel draaiende houden is een hels karwei, want met slechts 8% subsidies staat onze vzw dus zelf in voor 92% van zijn inkomsten ... Leden, giften, activiteiten, rondleidingen, kalenderverkoop, spaghetti-avond, ... zijn maar enkele van onze inkomstenbronnen.

Sinds jaar en dag verzamelt het Natuurhulpcentrum kroonkurken. Deze worden gestockeerd in een speciale kelder en die was ondertussen helemaal vol. Afgelopen week werd er dan ook hard gewerkt met het ledigen van onze kroonkurkenkelder. 19 ton kroonkurken werden ingezameld en afgevoerd naar een recyclagebedrijf.

Het Natuurhulpcentrum steunen kan dus ook heel eenvoudig en het kost je bovendien niets: verzamel voor ons kroonkurken. En voor wie een uitvlucht zoekt om te drinken: hoe meer je drinkt, hoe meer je de dieren steunt :-)

Dopjes, dopjes en nog eens dopjes...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..