Drie gastgezinnen gezocht...

Samen met AFS (Internationale vrijwilligersorganisatie) zijn we op zoek naar drie gastgezinnen. Alberto, Nuria en Leonardo komen immers in ons centrum vrijwilligerswerk doen en zoeken een warm nest om te vertoeven...

Al vele jaren komen er vrijwilligers van over heel Europa ons een aantal maanden helpen tijdens de drukke periode. Om dit uitwisselingsproject in goede banen te leiden, werken we samen met AFS. Deze organisatie, actief in 60 landen, helpt jongeren en studenten met hun uitwisselingsprojecten. Alberto is 29 jaar en afkomstig uit Italië. Nuria is 29 jaar en afkomstig uit Spanje. Leonardo is 18 jaar en komt uit Colombia. Alle drie gaan ze aan de slag in het Natuurhulpcentrum in Opglabbeek.

Iedereen kan AFS-gastgezin worden, ongeacht de samenstelling van het gezin. Ook alleenstaanden of mensen wier kinderen misschien al het huis uit zijn, kunnen perfect gastouder worden. Haal dan de wereld in huis, en word gastgezin! AFS-gastgezinnen zijn wereldgezinnen. AFS ondersteunt je bij deze leerrijke ervaring.
Heb je interesse om een van deze drie dierenliefhebbers onderdak te bieden? Neem dan contact op met AFS vlaanderen via www.afsvlaanderen.be/beleef of 015/795010.

Drie gastgezinnen gezocht...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..